motto

ALBUS | Optimering

ALBUS har specialiseret sig i søgeoptimering for små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder desuden konverteringsoptimering og generel optimering af servicevirksomheder og firmaer, der beskæftiger sig med oplevelsesøkonomi.

ALBUS optimerer med fokus på de tre områder opmærksomhed, omsætning og overskud.

ALBUS blev startet i 2010 og fungerer som et entreprenørfirma bestående af et garvet team - håndplukkede specialister, som tilsammen kan klare det meste. Derudover trækker vi på et stort netværk af danske og internationale eksperter og fagfolk.

Vi vurderer fra projekt til projekt hvilke kompetencer, der skal anvendes for at opnå det bedste resultat, så ingen opgave er for lille eller stor.

Vi sætter en stor ære i at hjælpe vore kunder til stor vækst med overkommelig indsats. Derfor vælger vi også indimellem at takke "nej" til en opgave, hvis vi skønner, at vores indsats ikke vil være rentabel for det pågældende firma.ALBUS | Team

Tomas Larsen
Programmør

Tomas Larsen kan klare det meste indenfor bl.a Wordpress & Joomla. Og har han travlt, eller er der tale om rutineprægede opgaver, får han hjælp af sine to indere.

Jakob Gunnertoft
SEO og salg

Jakob Gunnertoft havde ingen forudsætninger for at beskæftige
sig med netsalg og hjemmesider, da han i 2006 debuterede i cyberspace med CMS-hjemmesiden Gospelmusik.dk.

Han købte hjemmesiden for 5000 kr. og optimerede den efterfølgende. Hjemmesiden genererede en omsætning i det
første år på over 1 mio. kroner.

Jakob Gunnertoft er uddannet rytmisk pianist fra
Det Jyske Musikkonservatorium.