motto

En god hjemmeside behøver ikke altid at være pæn. F.eks. stiller nogle discountbutikker og supermarkeder bevidst varerne direkte på paller i butikken og måske tilmed i en halvgrim neonrørsbelysning for at få varerne til at fremstå ekstra billige.

Inden for reklamebranchen findes talrige eksempler på pæne og sjove reklamer, som nok underholder og føles tillokkende, men som ikke ”virker”. Og modsat grimme eller irriterende reklamer som alligevel bevirker salg.

Derfor er det umiddelbart mindre vigtigt, om din hjemmeside er pæn. Det altafgørende er, at den ”virker”.

En god hjemmeside skaber salg!

Selvfølgelig er det vigtigt, at firmaet ikke brandes negativt. Men i en globaliseret verden, der til stadighed oversvømmes af flere og flere produkter, synes behovet for at skille sig ud i mængden - at have ”kant” og signatur langt vigtigere.

I musikindustrien er det en kendt sag, at det personlige særpræg og den unikke lyd vægter højere end det æstetiske, hvis man skal slå igennem. Det nytter ikke noget at synge fantastisk, hvis din stemme minder om tusind andres. Det samme gør sig gældende for et firma eller en hjemmeside, ellers drukner den i mængden.


Kontakt ALBUS og skab salg